Afbeelding

Bemmelnaar brengt CD uit

Algemeen

BEMMEL - De beste singer-songwriter van Nederland zal hij niet worden. Toch heeft gitarist Paul Heetebrij (43) deze maand een nieuwe CD met titel Halverwege uitgebracht. Hierop staan vijftien Nederlandstalige nummers. Paul zingt en begeleidt zichzelf op gitaar. Bovendien is er een aantal andere muzikanten te horen.

Halverwege heeft een heel eigen en fris geluid. Paul: 'Ik weet dat mijn zang niet uitblinkt, ik moet het van mijn teksten en  gitaarspel hebben.' De nummers zijn afwisselend. Het openingsnummer Auto-blues is een stevig blues-nummer. Halverwege rondt af met het nummer Schone Schijn, dat daarentegen weer heel ritmisch klinkt. In de tussen liggende nummers weet Heetebrij regelmatig te verrassen door diverse andere sferen neer te zetten.

Zoals in het dromerige nummer Dorpje aan de Waal. Dit nummer gaat over Paul zijn verhuizing vanuit Naarden naar Bemmel.  Maar ook raakt hij de grotere thema's in een mensenleven aan, zoals overlijden van een dierbare en liefde. Nadere informatie staat op paulheetebrij.com.

 

Uitgelicht

Digitale krant