Afbeelding

Leukste workshop voor kids die van knutselen houden

Algemeen

HUISSEN - Ooit gedacht dat je lekke fietsband een prachtig sieraad kan worden? ?Het kan!

In de workshop Sieraden maken van Fietsband maak je in één middag een heel leuk, uniek sieraad! ?En als je het virus eenmaal te pakken hebt , dan raak je het niet meer kwijt. ?De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zaterdagmiddag 22 maart geeft Anne-Mieke Philip een workshop, waarin ze kinderen wegwijs maakt in een aantal technieken en mogelijkheden. Van 15:00 tot 17:00 uur ga je aan de slag met het maken van een sieraad naar keuze en eigen smaak. Fietsband kun je in verschillende vormen verwerken en combineren met allerlei kleuren foam en kralen. De mogelijkheden zijn enorm: van stoere armbanden tot kleurrijke kettingen.

Begeleidster Anne-Mieke Philip is een creatieve duizendpoot, die naast het les geven zelf prachtige producten maakt. Ze geeft al jaren met veel plezier en veel succes cursusssen bij wijkvereniging De Zilverkamp en op scholen.

Interesse? Laat het weten! ?Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar info@zilverkamp.nl om je op te geven. Het aantal plaatsen is beperkt. Deze workshop is speciaal voor kinderen van negen tot negentien jaar. Meer informatie staat op www.zilverkamp.nl.

Uitgelicht

Digitale krant