Afbeelding

Paaseieren zoeken in De Zilverkamp !

Algemeen

HUISSEN - Ben jij er dit jaar ook weer bij? Op zaterdag 19 april houdt wijkvereniging De Zilverkamp de jaarlijkse paaseierenzoektocht voor groot en klein. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden.

Om 9.30 uur is het verzamelen aan de achterzijde van sporthal De Brink. De Paashaas heeft laten weten dat hij dit jaar drie zoekgebieden gaat maken. Een voor de allerkleinsten van nul tot drie jaar, een veld voor de kleuters van vier tot zes jaar en voor de superspeurders van zeven jaar en ouder is er een nog uitdagender zoekveld. Dus groot of klein, iedereen kan zoeken en vinden!

"We beginnen traditioneel met een Paashaas lied alvorens op te splitsen. Tip: Neem een plastic zak(je) mee waar je de gevonden eitjes in kunt bewaren. Na het zoeken op de diverse veldjes is er binnen in De Kuul voor de kinderen een beker limonade en paas-knutselen. Voor de ouders/begeleiders is er een kop koffie of thee. Psssttt,  niet verder vertellen, maar wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat de paashaas ook komt! Met vrienden! Ook zijn er echte paaskuikens te bewonderen. Wij hebben er al weer zin in; jij komt toch ook?"

Uitgelicht

Digitale krant