Afbeelding

Verhuizing Participatiepunten in Bemmel en Huissen

Algemeen

Onderschrift: De medewerkers van het Participatiepunt Huissen verhuizen vanaf 9 mei op de vrijdagmiddag naar de Bibliotheek.

Op woensdag 7 mei verhuist het Participatiepunt Bemmel naar de Bibliotheek in Bemmel. Voortaan is dit Participatiepunt elke woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Daarnaast is het Participatiepunt in Huissen vanaf vrijdag 9 mei gevestigd in de Bibliotheek van Huissen. Dit participatiepunt is elke vrijdagmiddag open van 14:00 tot 16:00 uur (de woensdagmiddag blijft in Sancta Maria geopend).

Om dit te vieren wordt op 7 en 9 mei een officiële kick-offbijeenkomst gehouden. Tijdens de Kick-offbijeenkomst kan men deelnemen aan diverse activiteiten. De ambassadeurs van SeniorWeb maken de bezoeker wegwijs met Wordfeud, men kan luisteren naar een mooi verhaal in de voorleeshoek, een potje beweeggamen met de combinatiefunctionaris, advies vragen aan de Mantelzorgconsulent en er is een workshop kaarten maken. Dit alles onder het genot van een lekker stuk taart, gemaakt en geserveerd door medewerkers van Driestroom.

Kick Off Participatiepunt Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant