Afbeelding

Bemmel A1 kampioen eerste klasse

Algemeen

foto:Marc Derksen, Mathijs Tuil, Rik Knorth, Teis Meijer, Ties Tittse, Lars Herckenrath, Pim Toepoel, Bjorn Herckenrath, Niels Lubber, Klaas Verhoeff, Mike Hendriks, Jos van Tongeren, Robin Visser, Bram van der Sluijs, Joep Bresser. Midden: Johan Scholten (trainer) en niet op deze foto: Joop Hendriks (verzorger/leider)

BEMMEL - Zaterdag 19 april is de A1 van Sportclub Bemmel kampioen geworden in de eerste klasse onder leiding van trainer Johan Scholten. Vanaf het begin van het seizoen stond Bemmel bovenaan, maar toch viel de beslissing uiteindelijk pas in de laatste wedstrijd van het seizoen op Sportpark Ressen.

Thuis moest minimaal gelijk gespeeld worden tegen VDZ en ondanks een nerveus begin van Bemmel stond het al halverwege de eerste helft de 1-0 voor de thuisclub, aangemoedigd door veel publiek. Bemmel koos voor zekerheid en het speelde de wedstrijd uit zonder een kans weg te geven, en scoorde zelf nog de 2-0 in de laatste minuten van de wedstrijd.

En dus konden de mannen van Bemmel eindelijk het felbegeerde kampioens t-shirt in ontvangst nemen en op de platte kar door het dorp samen met verzorger/leider Joop Hendriks en trainer Johan Scholten. Aftredend voorzitter Cor Hendriks bedankte de mannen voor het terugbrengen van de A1 in de hoofdklasse en daarna kon het feest beginnen. Het bleef nog lang onrustig rond sportpark Ressen en het fietspad Bemmel – Angeren...

Uitgelicht

Digitale krant