Afbeelding

Huissense Dag 29 juli ook voor fietsers één groot feest met muziek en braderie

Algemeen

HUISSEN - Op dinsdag 29 juli vindt voor de 38ste keer de Huissense Dag plaats. Op deze feestdag, die wordt georganiseerd door Stinase, vormen honderden kramen een lint door het versierde Huissen. Maar er is ook amusement voor jong en oud, muziek, terrasjes en fietsroutes dwars door Lingewaard.

Als opwarmertje voor de Huissense Dag, wordt op maandagavond 28 juli de Huissense Avond gehouden. Om 19.00 uur barst op het Raadhuisplein de avond los met DJ Mike. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Op dinsdag 29 juli is van 10.00 tot 18.00 uur de braderie in de straten van de Huissense kom.

Meezingen en swingen

Op de Markt start om 10.00 uur de populaire SowieSo. Vanaf 15.00 uur zorgt Duo Rob en Harco voor een afwisselende show en om 19.30 uur gaat het programma verder met New Leave. Daarna volgen zangers zoals Dewi Peshler, Arno Kolenbrander en Mike en Colin.

Kidsfestijn en Thomas Berge

Op het Raadhuisplein gaat om 12.00 uur het grote Kidsfestijn van Jochem van Gelder van start. Na deze kids party volgen optredens van DJ Mike, Coronas en het Feestteam. Het feest op het Raadhuisplein wordt afgesloten met Thomas Berge.

Startschot fietsroute

De VVV heeft twee fietsroutes samengesteld van 20 kilometer en 30 kilometer. Het startschot is om 10.30 uur op de Markt. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur in de VVV-stand op de Markt. Deelnemers ontvangen een routekaart en een consumptiebon die op een van de pleisterplaatsen kan worden ingewisseld.

Uitgelicht

Digitale krant