Afbeelding

Spectaculaire beverexcursies in Bemmelsewaard

Algemeen

BEMMEL - Resultaten van recente bevertellingen in de Bemmelsewaard laten zien dat het goed gaat met de beverpopulatie in de Bemmelsewaard. Opvallend is dat de bevers minder schuw lijken te zijn en zich zelfs overdag wel eens laten zien. Er zijn er zelfs de dijk overgestoken en zijn De Veldschuur dicht genaderd.

Alle reden dus om een aantal beverexcursie te organiseren onder leiding van de 'Bevergoeroe' van Lingewaard Natuurlijk Ben Cornelissen. "Wilt u meer te weten komen over de bevers en zelfs een mogelijke ontmoeting met dit 'aaibare' dier? Ga dan met Ben op pad op woensdag 6 of 13 augustus of vrijdag 15 augustus."

De start is om 19.30 uur vanaf De Veldschuur van Lingewaard Natuurlijk gelegen aan de Sportlaan 1M in Bemmel. De excursie eindigt om 22.00 uur. De excursie is voor jong en oud en er wordt een bijdrage gevraagd van zes euro per persoon, dit is inclusief koffie, thee of een drankje. "Zorg wel voor struinkleding en schoeisel of laarzen en een verrekijker."

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wie meer wil weten, kan Ben bereiken op 06 44870449 of per mail bencornelissen@hotmail.nl.

Uitgelicht

Digitale krant