Afbeelding

Kom hardlopen of (nordic) wandelen!

Algemeen

HUISSEN - De zomervakantie is bijna voorbij. Vanaf 25 augustus starten de trainingen weer bij Loopgroep Huissen.

Nog geen hardloopervaring, maar wel ambities? Begin onder begeleiding van een deskundige trainer. De trainingsintensiteit wordt opgebouwd. Hardlopen, dribbelen, wandelen en oefeningen wisselen elkaar af. "Over tien weken kunt u vijf kilometer hardlopen. Daarna kunt u instromen in een van de vele groepen." De loopscholing (inclusief veiligheidshesje) kost 45 euro en start op dinsdag 9 september (om 19.30 uur bij De Brink om Huissen).

Naast het hardlopen heeft de vereniging ook sportief wandelen en nordic walking. Sportief wandelen is actief wandelen waarbij je conditie, tempo en techniek verbetert. In overleg met de trainer kan je aansluiten bij een van de bestaande groepen.

Nordic walking is een allround loop-activiteit, waarbij negentig procent van de spieren worden gebruikt. Door het gebruik van de stokken wordt automatisch de loophouding verbeterd. "Nog geen ervaring? Volg dan twee introductielessen voor de basistechniek (zeven euro vijftig per les)."

De groepen sportief wandelen en nordic walking trainen iedere week onder leiding van een trainer. Interesse? "Kom voor een proefles."

"Aanmelden kan via de website, je vindt de formulieren onder het kopje: Lid worden. Op www.loopgroephuissen.nl vindt u alle informatie over de trainingen, de trainingstijden en dagen. De trainers kunnen adviseren bij welke groep en training je het beste aan kan sluiten. Heeft u nog vragen? Vul een contactformulier in, stuur een mail naar info@loopgroephuissen.nl of bel met Kees Tuytel 06 51090465."

Uitgelicht

Digitale krant