Afbeelding

Succesvolle open wedstrijd schietvereniging Op de Korrel

Algemeen

BEMMEL - De 35e Internationale Open Wedstrijd van schietvereniging Op de Korrel uit Bemmel is bijzonder succesvol verlopen. De organisatie kon met een totaal aantal deelnemers van 301, waaronder onder andere een aantal Duitse schutters, op een geslaagd evenement terugzien.

In de hoogste klasse van het onderdeel luchtgeweer bij de heren ging de eerste plaats, evenals verleden naar Denny Nikkelen uit Wychen met 621,3 punten. Goede tweede werd Dick Boschman uit Oostendorp met 619,2 punten. Jasper Klomp werd vijfde met 614,7 punten.

Bij de dames werd meervoudig Nederlands kampioene Stine Anderen eerste met 412,2 punten voor Iris Groenenboom uit Poortugaal met 411,6 punten.

Een eerste plaats werd er behaald door Johan Huibers bij de Senioren Opgelegd met 414,2 punten. In de hoofdklasse bij dit onderdeel werd Huub Lenoir uit Hulsberg eerste met 41`5,4 punten. Ook was er een eerste plaats voor Benjamin Masselink bij het luchtgeweer opgelegd visueel gehandicapt.

Bij de heren in de hoogste klasse van het luchtpistool werd Frank Streng tweede met 563 punten achter Henri Boerman van Willem Tell Hengelo, die vijf punten meer bij elkaar schoot.

In de hoogste damesklasse was de eerste plaats, evenals verleden jaar, voor Saskia Radersma uit ´s-Gravenhage met 371 punten.

Chris de Graaf van de organiserende vereniging won bij de veteranen staand met 368 punten, terwijl clubgenoot Koos Janssen bij de veteranen opgelegd eerste werd met 390 punten.

In de ereklasse bij het onderdeel kruisboog prolongeerde Wim Thüss uit Loo zijn titel met 198 punten en eindigde voor Han Verheijen, eveneens met 198 punten. Arno Brinkman eindigde als derde met 197 punten

Eerste plaatsen waren er verder voor Yvonne Kuster in de C-klasse met 193 punten en voor Jan Polman in de D-klasse met 188 punten.

Bij het onderdeel Klein Kaliber Pistool prolongeerde Frank Streng zijn titel met 371 punten.

Uitgelicht

Digitale krant