Afbeelding

Donatie Stadsquiz voor stichting Loes

Algemeen

HUISSEN - Vorig weekend ontving stichting Loes een prachtige donatie van Stadsquiz Huissen. Deze donatie zette de stichting weer flink in het licht. Online, mond tot mond en ook in Hét GemeenteNieuws werd stichting Loes vaak genoemd. "Toch krijgen we nog regelmatig vragen over wat we precies doen en voor wie de stichting wensen vervult."

Stichting Loes bestaat al bijna twee jaar. "December 2012 zijn we officieel gestart en hebben de eerste inzamelacties plaatsgevonden. In de zomer van 2013 zijn de eerste wensen vervult. Nu, bijna twee jaar later, zijn er door bijzondere donaties en acties al vijf mooie wensen uitgekomen."

Stichting Loes biedt hulp aan jonge mensen. Jongeren die het verdienen om even verwend te worden. Bijvoorbeeld iemand die erg ziek is, of ziek is geweest. Of iemand die een moeilijke tijd gehad heeft, om welke reden dan ook. Voor jongeren die er alleen voor staan of een wens hebben maar deze om bepaalde redenen niet kan vervullen. Stichting Loes is er voor jonge mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Deze hulp kan zijn in de vorm van een feestje, zoals de stichting al organiseerde voor Lara. Een etentje, speciaal cadeau, of een ontmoeting met een idool, zoals Fabien haar grootste idool ontmoette. Stichting Loes organiseert op het moment zelfs een bijzondere reis voor Jori, Gert-Jan en Marit die hun ouders op een tragische manier zijn verloren. "Bekijk onze site om meer te lezen over de vervulde wensen."

De wensen kunnen gerealiseerd worden door ontvangen donaties, geld dat stichting Loes zelf inzamelt via acties en geld dat anderen hebben ingezameld voor de stichting.

Op het moment werkt stichting Loes weer aan twee nieuwe wensen en zullen er nog veel acties volgen. "Ken jij iemand die het verdient om even te genieten en een extra steuntje dus wel zou kunnen gebruiken? Of wil je stichting Loes helpen? Bezoek onze site www.stichtingloes.nl, like ons op facebook of mail ons op Wens@stichtingloes.nl", aldus de woordvoerder van stichting Loes, People help the People.

Uitgelicht

Digitale krant