Afbeelding

Voorjaarstrainingen voor elke wielrenner in de Betuwe

Algemeen

BEMMEL - Op 8, 15 en 22 maart organiseert TWC 't Verzetje uit Bemmel wielertrainingen als voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen. De trainingen zijn gratis, worden gegeven in verschillende niveaugroepen en staan onder leiding van ervaren wielertrainers uit de regio.

De trainingen zijn bestemd voor iedereen (vanaf zestien jaar) die zich wil voorbereiden op het nieuwe fietsseizoen, van recreant tot wedstrijdfietser, voor mannen en vrouwen. De aandacht zal deze drie zondagen liggen op het fietsen in een groep, fietstechniek, waaierrijden, het rijden op souplesse en kracht, maar ook op fietspositie, bochtentechniek, klimmen, dalen en het verbeteren van je algemene fietsconditie.

Er zijn verschillende niveaus: beginnend, geoefend, zeer geoefend wielrenner en aparte groepen voor wedstrijdrenner en dames. Het uitgangspunt bij alle groepen is steeds: 'samen uit, samen thuis'.

Vanaf dit jaar kun je alleen deelnemen na digitale voorinschrijving. De groepen verzamelen om 9.00 uur bij het clubhuis van 't Verzetje, Sportlaan 1b, Bemmel. De trainingen duren tot 12.00 uur. Voor deelname hoef je geen lid te zijn van een wielervereniging. Het dragen van een helm is verplicht. Op 8 maart verzorgt Profile Ouwerling vanaf 8.30 uur een check voor je fiets. De trainingen zijn gratis, maar ter plaatse is donatie voor een regionaal goed doel mogelijk.

Voor meer informatie en inschrijven: www.twctverzetje.nl.

Uitgelicht

Digitale krant