Afbeelding

Het Goede Doel en Queen op De Klok Live

Algemeen

GENDT - Op zondag 5 april zal Het Goede Doel, ofwel Henk en Henk, Gendt bezoeken. Dit in het kader van De Klok Live 2015. Samen met coverband Boulevard staan ze garant voor een spetterende afsluiting van alweer de vierde editie van dit evenement.

Henk Westbroek en Henk Temming behoeven geen uitleg en zullen gegarandeerd voor een topavond zorgen met onder andere België, Vriendschap, Nooduitgang, Alles kan een mens gelukkig maken, om zo maar een paar hits te noemen. Ze zullen deze avond begeleid worden door Boulevard. Door de jaren heen deed Boulevard verschillende shows, tv-optredens, een theatertournee en begeleidde verschillende artiesten. Met al meer dan 2000!! optredens op zak heeft deze band door de jaren heen onmisbare ervaring opgedaan, waardoor ze feilloos aanvoelt wat een avond nodig heeft om er een onvergetelijk feest van te maken.

Het weekend zal dit jaar worden geopend op vrijdag 3 april met een tribute aan Queen. Deze helden van weleer worden weer helemaal tot leven gebracht door de uit Italië afkomstige band The Great Queen Rats. Ze zullen de bezoekers weer mee terug nemen naar de jaren '70 en '80. dj-entertainer Robert Pouwels zal deze avond voor een goede opwarming zorgen.

Voor de zaterdagavond is er weer voor iets nieuws gekozen: Beat-It. Voor het eerst in onze regio, maar zeker niet voor het laatst. Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren visuele show van internationale allure. Beat-It belooft met The Music Maxperience entertainment op topniveau. Beleef een spectaculaire show van Beat-It en de bezoeker waant zich bij een internationaal popconcert! De zes sprankelende persoonlijkheden gecombineerd met een wervelende lichtshow, Ledwall in XL-formaat en luxueuze sound, mag je niet missen!

Koop nu nog je kaarten in de voorverkoop en bespaar zo op de entree prijs. De prijzen in de voorverkoop zijn (vrijdag) 12,50 (zaterdag) tien en (zondag) 12,50 euro. De voorverkoop is bij De Klok, Markt 1 in Gendt (0481 421551). Voor openingstijden kijk op www.deklokgendt.nl of houdt Facebook of Twitter in de gaten.

Uitgelicht

Digitale krant