Muziek om weg te geven...

Algemeen

BEMMEL - Wat is MusiKado? MusiKado is een muziekcollectief van zangers en muzikanten dat op vrijwillige basis en in wisselende samenstellingen belangeloos optredens verzorgt. Bedoeld voor mensen die het minder goed hebben in onze samenleving of een opkikkertje verdienen in/na een zware tijd.

Dit varieert van een avondvullend programma voor ouderen, bewoners van een verpleeghuis of instelling, mantelzorgers, vluchtelingen, et cetera tot een optreden in een hospice of huiskamerconcert bij iemand thuis.

"Kom erbij en nodig ons uit! De ambitie van MusiKado is om een gevarieerd en veelzijdig muziekgezelschap te smeden. Koren en muzikanten nodigen wij uit toe te treden tot MusiKado. Wij nodigen instellingen en particulieren uit ideeën aan te dragen voor een origineel muzikaal cadeau. Kent u iemand die een opkikkertje verdient? Dan kunt u een aanvraag doen voor een MusiKadootje via www.musikado.nl."

"Ter financiering en realisering van onze plannen zijn wij op zoek naar financiële middelen. Als bedrijf of instelling kunt u MusiKado-sponsor worden. Wij bieden u daarvoor enkele kleinere optredens (bijvoorbeeld aan zieke werknemers) of een middag- of avondvullend concert aan."

Promotieconcert
Op woensdag 29 april, om 20.00 uur is bij restaurant Zijdewinde, Waaldijk 28, Bemmel een promotieconcert voor vertegenwoordigers en/of activiteitenbegeleiders van (zorg)instellingen. "Bent u benieuwd of MusiKado iets voor uw instelling kan betekenen, kom dan vooral naar deze avond en meldt u bij ons aan. Wilt u vriend van MusiKado worden, dat kan ook tijdens deze avond. Aanmelden kan via de website www.musikado.nl, een mailtje naar info@musikado.nl of te bellen naar 06 18837347."

Uitgelicht

Digitale krant