Afbeelding

Indy geplaatst voor twee Nederlands kampioenschappen

Algemeen

ANGEREN - De twaalfjarige Indy van Os uit Angeren rijdend voor de AXA Valleirenners in Veenendaal heeft zich op twee disciplines weten te plaatsen voor de Nederlands kampioenschappen.

Op 7 juni vinden in Lieshout de kampioenschappen op de weg plaats waar Indy zich als eerste meisje van district midden voor heeft weten te plaatsen door alle drie wedstrijden als eerste meisje te eindigen, dit levert haar een plaats op de eerste startrij op.

Samen met vijftig andere meiden gaat ze hier de strijd aan, een plaats in top 10 is haar doel. Daarna staat op 13 juni het nk-mountainbike gepland. De MTB heeft Indy pas sinds februari van dit jaar ontdekt, maar ook hier behoort ze bij de top van haar categorie, ze is hier ook al mee op het podium geƫindigd en dat is dan ook haar doel voor het nk.

Op dit technische parcours moet dat ook mogelijk zijn. Voor Indy komt het fietsen op de eerste plaats en ze heeft er dan ook alles voor over om haar doel te behalen, zelfs haar schoolkamp laat ze er voor schieten omdat dat niet in haar voorbereiding past.

Uitgelicht

Digitale krant