Afbeelding

Kermis Angeren wordt weer één groots feest!

Zakelijk

ANGEREN – Kermis in Angeren is altijd super! Ook dit jaar weer. Naast de kermisattracties voor jong en oud staat op het kermisterrein ook weer de feesttent, waarin alle dagen van vrijdag 31 juli tot en met dinsdag 4 augustus volop muziek en entertainment valt te beleven. Een ideale samenwerking tussen de gemeente Lingewaard en Herberg De Ploeg zorgt voor een fantastisch programma, voor een kermis, die niemand zal vergeten.

Vrijdag 31 juli bijt om 20.30 uur de immens populaire en uit de regio afkomstige groep Seven Days Music op. De groep brengt honderd procent live muziek voor iedereen en weet van elke avond een geslaagd feest te maken.

Zaterdagavond staat de populaire band Vibe op het podium van de kermistent. Geen feest is hetzelfde. Een zeer breed repertoire maakt het mogelijk om voor ieder feest en in iedere setting een passend repertoire te spelen. Met hits en vele medleys van nieuwe en oude feestclassics brengt Vibe feest in een nieuw jasje.

En dan zondagavond vanaf 20.30 uur is het Foute Avond met dj Kinki Sminki en Glenn van Dijk. Ze behoeven in deze regio (en ver erbuiten) geen nadere aankondiging meer. Met hun afgelopen carnavalslied 'Handjes' maakte het duo grote fuore. Deze avond wordt verder opgevrolijkt met een speciale liedjesbingo! Kermis in Angeren wordt nog gezelliger dan ooit tevoren!

Maandagmiddag is het een gezellige dag op de kermis. Heel Angeren en familie van buiten ontmoet elkaar weer. Vibe zorgt voor de muziek.

Dinsdag vanaf 12.00 uur zorgt dj Robert Pouwels voor het entertainment. Het is de traditionele Oldtimerdag en voor de liefhebbers is er de traditionele kofferbakverkoop!

Uitgelicht

Digitale krant