Natuur en bewegen in zomervakantie

Algemeen

BEMMEL - Hou je niet van stilzitten? Ben je niet bang voor een vieze broek? Hou je van een natuuravontuur? Kinderyogajuf Manon Janssen en natuurgids Ben Cornelissen geven je in de zomervakantie weer de kans om deel te nemen aan gezond bewegen in de natuur en er onderweg op een speelse manier wat van te leren.

Waterbeestjes vangen met een schepnet en ze daarna uitbeelden in een speelse yogahouding. Of op zoek gaan naar beversporen in de Bemmelse wildernis achter de dijk en aan de waterkant op een vuilniszak de dieren uitbeelden die we onderweg gezien of gehoord hebben. Of op zoek gaan naar Romeins goud en andere bijzondere stenen en onderweg natuurspelletjes doen met veel klimmen, klauteren en, bij mooi weer, zwemmen.

"We verzamelen op maandag 3, vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus bij het stammetjesbos onder bij het Dijkmagazijn, Sportlaan 1m te Bemmel tussen 12.45 en13.00 uur. Om 16.30 uur zijn we dan moe en voldaan weer terug. Sportieve ouders en grootouders mogen mee.

Neem laarzen mee en doe gymschoenen aan. Regenkleding, zwembroek, handdoek en vuilniszak in de rugzak!! Onderweg is er wat te eten en te drinken. Minimaal zeven deelnemers."

Aanmelden bij Ben Cornelissen 06 44870449; bencornelissen@hotmail.nl.

Uitgelicht

Digitale krant