Afbeelding

Donatuskoor gaat door

Algemeen

HAALDEREN - "Wij zijn erg blij u te kunnen melden dat het Donatuskoor opnieuw van start gaat, dankzij een bijdrage van de Bemmel en Haalderen Stichting. Wij zijn hen hiervoor zeer erkentelijk. Door veel parochianen werd het stoppen van dit koor als een groot verlies beschouwd."

Het Donatuskoor is een gemengd koor, dat zich van oudsher nauw verbonden voelt met de R.K. Kerk. Onder bezielende leiding van onze dirigent Frans Coerwinkel wordt een breed repertoire van, veelal meerstemmige, liederen gezongen. Het koor werd binnen de parochie zeer gewaardeerd.

"Er wordt wekelijks gerepeteerd op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur. De eerste repetitie na de herstart zal plaatsvinden op donderdag 3 september om 13.00 uur in de Donatuskerk. Wij gaan voornamelijk uitvaarten/avondwakes verzorgen, zoals wij dat de afgelopen tien jaar al hebben gedaan. We gaan dit doen zowel binnen de parochie als daarbuiten. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden, zowel dames als heren. Hebt u interesse neem dan contact op met Riet Rikken 0481 461845 of Annie Oude Ophuis 0481 465598."

Uitgelicht

Digitale krant