Waardeer uw vrijwilligers op de Nationale Vrijwilligersdag!

Algemeen

REGIO - De vakantie zit er op en verenigingen en vrijwilligersorganisaties gaan weer bij elkaar zitten om te vergaderen. Een van uw agendapunt kunnen zijn, de waardering van de vrijwilligers.

Ter gelegenheid van de Nationale vrijwilligers dag zet de gemeente ook dit jaar enkele vrijwilligers in de Neder-Betuwe opnieuw in het zonnetje met een cadeaubon. Dit is de reden dat het Adviespunt Neder-Betuwe alle verenigingen en organisaties in de gemeente Neder-Betuwe oproept om hun vrijwilligers aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar het vrijwilligers@adviespuntnederbetuwe.nl.

"Wij vragen aan alle organisaties om naam, adres, leeftijd en een beknopte beschrijving van de werkzaamheden van de aan te melden vrijwilliger door te geven. Deze gegevens plaatsen wij op een lijst en deze geven wij door aan de gemeente. Uit deze voordracht maakt de gemeente een selectie van vrijwilligers die een cadeaubon op hun deurmat ontvangen.

Graag willen wij melden dat vrijwilligers van allerlei ‘soorten en maten’ kunnen worden voorgedragen. Jongeren, allochtonen, vrijwilligers met een specifieke korte klus, vrijwilligers met een verstandelijke beperking en ‘losse’ vrijwilligers. Noem maar op.

Via onderstaande mail kunnen verenigingen en vrijwillige organisaties de vrijwilligers aanmelden. Laat deze blijk van waardering niet liggen en zet hen in het ‘zonnetje’. (vrijwilligers@adviespuntnederbetuwe.nl of bellen met Magda of Ellen 0344 625106.)

Uitgelicht

Digitale krant