Heeft u het Lingewaards Mannenkoor gemist?

Algemeen

HUISSEN - Heeft u het Lingewaards Mannenkoor gemist? Het koor u ook. Dinsdag 25 augustus is de eerste repetitie na de vakantie in muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen van 19.45 tot 21.45 uur. En verder elke dinsdag zelfde tijd. Belangstellenden altijd welkom.

Zaterdag 5 september is de deelname aan de boekenmarkt in Huissen van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag 20 september is de deelname aan de driekorenmiddag in zaal Wieleman in Westervoort. Aanvang 14.00 uur. Algemene Zangvereniging Belcanto uit Westervoort doet dit samen met het Vrouwenkoor –Klankkleur- en ons LWMK.

Zaterdag 12 december: Huissen bij Kaarslicht. Zondag 20 december: Kerstmatinee in de prachtig versierde kerk van de H.H. Martelaren van Gorcum, van Wijkstraat 35 in Huissen-Zand. Tevens is hier de grootste kerststal van het land te bewonderen. Medewerking verleent het bekende dameskwartet uit Arnhem – Lieve Lust-. www.lieve-lust.nl.

Het koor telt nu 40 zingende mannen. "Volgend jaar bestaan we zestig jaar. Een zeer speciaal programma is daarvoor op komst. Dat zouden we graag doen met tenminste vijftig zingende mannen. Het is dan óók een bijzonder feest voor onze geliefde en inspirerende dirigent Arno Vree die dan óók vijftig jaar (info@arnovree.nl). Mannen, verras uzelf en ons. Er zijn geen drempels om u bij deze gezellige, muzikaal hoogstaande club aan te sluiten." (info: secretaris@lingewaards-mannenkoor.nl; 06-54657615; www.lingewaards-mannenkoor.nl.)

Uitgelicht

Digitale krant