Doublet organiseert een Rolling Bridge Drive

Algemeen

BEMMEL - Op 19 september verzorgt bridgeclub Doublet uit Bemmel een Rolling Bridgedrive met een afsluitend warm en koud buffet in Het Wapen van Bemmel.

De Rolling Bridgedrive is een georganiseerde thuisbridgewedstrijd. Na elke ronde wordt er gewisseld van tegenstander en locatie. In totaal zijn er vier ronden van zes spellen, waarbij elke speler die meedoet een keer gastvrouw of gastheer is.

De gastheer/gastvrouw verzorgt de hapjes en drankjes tijdens de betreffende speelronde. Na afloop van het bridgen is de prijsuitreiking en buffet in het Wapen van Bemmel.

Belangrijke zaken: 1. Deelname is alleen mogelijk voor bridgers die een speellocatie kunnen bieden in Bemmel (thuis of een alternatief, zolang dat zich in Bemmel bevindt). 2. Inschrijving staat open voor iedereen, je hoeft geen lid van Doublet te zijn. 3. De afstanden zijn te groot om te lopen binnen de beschikbare tijd dus moeten deelnemers zelf zorgen voor vervoer per auto of fiets. 4. Deelname aan het buffet is een onlosmakelijk sociaal deel van de dag. Het is niet mogelijk alleen aan het bridgen deel te nemen. 5. Aanmelden voor 5 september door overmaking van zestig euro per paar op bankrekening NL87RABO 0316 87 3918 ten name van Bridgeclub Doublet te Bemmel. 6. Afmelden is mogelijk tot en met 17 september. Na die datum wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. 7. Prijs inclusief buffet, kopje koffie bij aanvang, kans op leuke prijzen.

Uitgelicht

Digitale krant