Afbeelding

Hoveniersbedrijf Simon Schulte: Nu aan de slag om uw tuin winterklaar te maken

Zakelijk Zaken Nieuws

BEMMEL - We zitten alweer in de herfst en dat betekent dat we allen de tuin weer wintertuin gaan maken. Hoewel oktober en november ons vaak nog een korte nazomer - toegift geven, is het toch verstandig om uw tuin in deze maanden volledig winterklaar te maken.

Wilt u dat uw tuin goed de herfst en winter doorkomt dan is het goed uw tuin een winterbeurt te geven. Vanzelfsprekend kunt u dit zelf doen. Maar voor de zware klussen of voor mensen die hier geen tijd en zin in hebben, kunt u hoveniersbedrijf Simon Schulte inschakelen. Simon Schulte neemt uw gehele tuin onder handen en u weet zeker dat de tuin er in het voorjaar weer prima bij staat.

Snoeien in de herfst en winter

Ook moeten bepaalde soorten hagen en beplanting nog iets geknipt en bijgehouden worden voordat het begint te vriezen. Hoveniersbedrijf Simon Schulte kan dit professioneel voor u uitvoeren. Ook al het groenafval wat vrijkomt van het snoeien wordt voor u mee genomen.

Vele werkzaamheden

Hoveniersbedrijf Simon Schulte verricht vele werkzaamheden; tuinonderhoud: onkruid verwijderen, hagen snoeien, maaien, voorjaar en herfstbeurten, vijvers schoonmaken, bemesting, bomen kappen, afvoer groenafval, onderhoudscontracten en gladheidsbestrijding, ontwerpen, aanleggen bestratingen, rioleringen, vijvers, tuinafscheidingen, gazon, tuinverlichting, beregeningsinstallaties, tuinhuisjes en maatwerk van tuinen tot het onderhouden ervan zowel zakelijk als particulier. Inclusief het grondwerk en sierbestrating en nieuwe aanplant van bomen, struiken en vaste planten.

'En als u het even niet ziet zitten met uw voor en/of achtertuin, ze kunnen me er altijd voor bellen", aldus een enthousiaste Simon Schulte.

Hovenierbedrijf Simon Schulte is gevestigd aan de Bloemenstraat 41 in Bemmel: telefoon 0481 378082 of mobiel 06 16604595; internet: www.simonschulte.nl of op like ons op facebook Hoveniersbedrijf Simon Schulte.

Uitgelicht

Digitale krant