Afbeelding

Sponsor bedankt

Algemeen

HUISSEN - De SNS Huissen heeft de speelsters van het dames 1-team van volleybalvereniging Setash voorzien van nieuwe inspeelshirts. Zaterdag 7 november heeft een afvaardiging van de SNS een daverende wedstrijd van het dames 1-team spelend in de prachtige nieuwe shirts bijgewoond.

Zij zagen een prachtige overwinning van het team waarmee zij naar een mooie vierde plaats in de poule zijn gestegen. De nieuwe shirts geven een extra motivatie om door te 'smashen' naar de top! Sponsor bedankt! Setash is dé volleybalclub in de gemeente Lingewaard en omgeving van Arnhem als het gaat om sportiviteit, teamgevoel en gezelligheid!

"Volleybal iets voor jou? Train dan vrijblijvend een keer met ons mee! – Meer informatie kun je vinden op www.setash.nl. We spelen met drie herenteams, vier damesteams, twee recreantenteams en een aantal CMV (Cool Moves Volleybal) teams verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Er is dus altijd een passend plekje voor jou ! Op dit moment zijn wij met name op zoek naar jongens in de leeftijd van 11 tot 15 jaar om het huidige team te versterken. Heb je interesse, kom dan een keer kijken in De Brink of speel lekker met ons mee!"

Uitgelicht

Digitale krant