Afbeelding

Slagwerkgroep Volharding gepromoveerd

Algemeen

HUISSEN - Op zaterdag 14 november heeft de slagwerkgroep van muziekvereniging Volharding deel genomen aan het podiumconcours voor slagwerkgroepen in Drachten.

De twintig zeer enthousiaste leden van slagwerkgroep Volharding Huissen hebben onder leiding van hun al even enthousiaste dirigent Melvin Puijn een onwaarschijnlijk goed resultaat behaald op het podiumconcours.

Het jaar 2015 was bedoeld als een jaar om ervaring op te doen voor deze jonge groep. Na deelname aan het NK in Assen afgelopen januari is een half jaar keihard gewerkt aan het nieuwe programma. Met dit programma, bestaande uit de muziekstukken Curse of Tortuga, Passio Laurentio en Wit Licht, is de groep zaterdag 14 november op concours gegaan met als resultaat een totaal van 88,92 punten! Dit betekent een eerste prijs en promotie naar de tweede divisie.

Een selectie uit de opmerkingen van de jury: 'mooie club met veel mogelijkheden, genoten van jullie optreden, sfeervol, prima paukensolo en strakke drums, zeer origineel en enorm creatief'.

Uitgelicht

Digitale krant