Koningsdag in De Zilverkamp

Algemeen

HUISSEN - “Zijn jullie er klaar voor? Dan gaan we van Koningsdag weer een gezellig feest maken. Samen met onze vrijwilligers zijn we op 27 april al vroeg bezig met het inrichten van de rommelmarkt en het terrein van de kinderspelen die om 10.00 van start gaan.”

Natuurlijk is er ook aandacht voor de allerkleinsten met de optocht van versierde voertuigen en de prijsuitreiking door één van onze wethouders. Hieronder het programma van uur tot uur.

De rommelmarkt vindt dit jaar weer plaats op het plein voor De Kuul en langs het Ot- en Sienpad en de ruimte voor de scholen. Plaatsen kunnen per e-mail gereserveerd worden door leden van wijkvereniging De Zilverkamp, via koningsdag@zilverkamp.nl.

Om 9.00 uur verzamelen we op de hoek Ot en Sienpad en Wagenweg voor de optocht van versierde fietsen, driewielers, bolderkarren, kruiwagens, kinderwagens, steps; kortom alle ongemotoriseerde voertuigen die met één of meer wielen kunnen rijden. Onder muzikale begeleiding van Scoutingband Huissen en St. Bavo Angeren starten we om 9.15. De prijsuitreiking versierde voertuigen wordt gedaan op het kinderspellenterrein  aan het Ot en Sienpad.

Direct na de prijsuitreiking vindt om 10.00 uur de officiële opening van de kinderspelen plaats. Op het plein zijn volop leuke spellen te doen voor kinderen van alle leeftijden. Spellenkaarten zijn verkrijgbaar aan de ingang van het spellenplein. Het einde van de rommelmarkt en de kinderspelen is om 14.00 uur Voor meer informatie over de koningsdagactiviteiten van wijkvereniging De Zilverkamp, de regels van de rommelmarkt of voor uw aanbod als vrijwilliger, surf naar www.zilverkamp.nl.

Uitgelicht

Digitale krant