Van links naar rechts: Mien Bouwmeister, Hannie Evers en Annie Boshoven.
Van links naar rechts: Mien Bouwmeister, Hannie Evers en Annie Boshoven. Foto: Trudy Stellaard

Huldiging vrijwilligers Zonnebloem Huissen-Angeren

Algemeen

HUISSEN - Dat de Zonnebloem niet zonder vrijwilligers kan, dat is eenieder wel bekend. “Omdat wij trots zijn op onze vrijwilligers hebben we er op de zonnemiddag ook drie in het zonnetje gezet.”

Annie Boshoven, 10 jaar vrijwilliger. Zij begon bij de Zonnebloem toen zij gestopt was met werken en dus tijd had om zich in te zeten voor de medemens. Nog steeds doet zij dat met veel plezier. Zij ontving een oorkonde en een zilveren speld.

Hannie Evers, 20 jaar vrijwilliger, waarvan bijna 12 jaar bestuurslid. Hannie is een manusje van alles binnen de vereniging. Zij bezoekt gasten, helpt mee met de activiteiten, is (bestuurslid) penningmeester, draagt de zorg voor eventueel verpleging, waar dat tijdens een activiteit nodig is en omdat de afdeling zonder voorzitter is, zit zij ook afwisselend met de andere bestuurleden, een vergadering voor. Ook Hannie doet dit met veel plezier.

Mien Bouwmeister 25 jaar vrijwilliger binnen de afdeling Huissen. Hiervoor heeft zij ook bij andere afdelingen als algemeen vrijwilliger mee geholpen om mensen met een lichamelijk beperking, wat de doelgroep van de zonnebloem is, een beetje gezelligheid te brengen. Mientje is sinds jaren de beste lotenverkoper van de vereniging. Als tip gaf zij, gewoon langs de deur gaan in mijn eigen buurt en dan kom je een heel eind. Mientje ontving een oorkonde en een gouden speld.

Uitgelicht

Digitale krant