Inschrijven op Koningsdag.
Inschrijven op Koningsdag. Foto: deBol Bemmel

Inschrijven voor deBol Het Wapen Avond-4-Daagse

Algemeen

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBol in Bemmel? Wij wel! 

“We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen, de verkeersregelaars zijn opgeleid, de dweilorkesten zijn druk aan het oefenen, de dames van het startbureau zijn er ook klaar voor want op dinsdag 28 mei gaat ie alweer voor de 17e keer van start!

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om mee te wandelen! Als je nog geen 8 jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen.”

Inschrijven

Op de eerste voorinschrijvingsdag kwamen er in totaal ruim 200 kinderen met hun ouders langs bij de deBolkraam op de Oranjemarkt die graag mee willen wandelen. Met de inschrijvingen van De Borgwal erbij (ook meer dan 200) zijn er al meer dan 400 kinderen met hun ouders die meewandelen! 

“Was jij toen met vakantie of had papa of mama geen tijd om bij ons langs te komen? Ook op woensdag 8 mei tussen 12.00 en 16.00 uur, op woensdag 15 mei tussen 13.00 en 16.00 uur en ook nog op zaterdag 25 mei tussen 11.00 en 16.00 uur kun je je nog inschrijven.

We hebben dan bij Het Wapen, Dorpsstraat 52 in Bemmel een aparte deBol Het Wapen Avond-4Daagse-tafel, waar je kunt inschrijven! Iedereen (dus ook de ouders/begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Je betaalt bij voorinschrijving 5,00 euro per persoon. Er kan ook dan niet gepind worden, er moet contant worden betaald.
Let op: Als je inschrijft op de eerste dag (28 mei) betaal je 6,00 euro per persoon.”

Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant