Koningsdag rondom de toren.
Koningsdag rondom de toren. Foto: Herman Joling

De Koning riep en de kinderen kwamen

Algemeen

HUISSEN - Koningsdag rondom de kerk was een overweldigend succes. Nadat de vrijwilligers van de Zandse Kerk het initiatief hadden genomen om de gestopte kinderspelen door te laten gaan werd contact gezocht met Oranjevereniging Huissen-centrum –Huissen Zand - Brouwersland, Wijkorganisatie ’t Zand Binnen-Buiten en Scouting Huissen-Zand. 

In een tijdsbestek van goed twee weken werd de hele organisatie opgezet. De spellen van Oranjevereniging Huissen-centrum – Huissen Zand – Brouwersland waren beschikbaar en Scouting Huissen-Zand bracht er ook nog wat mee. De persberichten gingen de deur uit en vrijwilligers gezocht, en met succes. 

Er waren voor de dag liefst twintig vrijwilligers beschikbaar. Er waren spontane en lovende reacties van de ouders en andere bezoekers, eindelijk weer een activiteit op het Zand met Koningsdag. Dit en de vreugde van de kinderen zijn genoeg redenen om volgend jaar weer ‘Koningsdag rondom de toren’ te organiseren. De organisatie wil alle kinderen, ouders, buren en vrijwilligers hartelijk bedanken. Stichting de Zandse Kerk wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van de kerk.

Koningsdag rondom de toren.
Koningsdag rondom de toren.
Koningsdag rondom de toren.

Uitgelicht

Digitale krant