Geslaagd teamuitje vrijwilligers Over & Weer

Algemeen

LINGEWAARD - Afgelopen maandag heeft het team vrijwilligers van Over & Weer kunnen genieten van een heerlijke middag bij Evenementenlocatie & Strandclub Watergoed in Valburg. Na een zeer uitgebreide high tea op het zonnige terras was er nog tijd voor oud Hollandse spelletjes in een van de vele bijgebouwen op het terrein van Watergoed.

Over & Weer kledingruil is een samenwerkingsproject van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom en wordt gerund door een groep van twintig vrijwilligers en participanten van Driestroom. “Bij Over & Weer krijgt iedereen de kans om mee te doen. SWL draagt zorg voor de vrijwilligers coördinatie en ondersteuning en faciliteert hen zodanig dat zij de winkel kunnen draaien. Inmiddels maken 760 klanten gebruik van het kledingruilconcept. Reden genoeg om de trouwe groep vrijwilligers te bedanken want zonder hun enthousiasme en inzet zou dit project nooit zo succesvol zijn geweest”, aldus Ilse de Krijger, initiatiefnemer Over & Weer.

Dit uitje is mede mogelijk gemaakt door de deal die gesloten is tijdens de beursvloer tussen Ilse de Krijger (SWL) en Joost Frijlink (eigenaar Watergoed/Omnivents). De (maatschappelijke) Beursvloer wordt jaarlijks georganiseerd door de Oost Betuwse Uitdaging (www.oostbetuwseuitdaging.nl) en laat maatschappelijke organisaties in contact komen met ondernemers om iets voor elkaar te kunnen beteken. Watergoed is de perfecte omgeving groepsuitjes voor families, maar ook teambuildings activiteiten voor bedrijven. Voor meer informatie over bedrijfsevenementen: www.omnivents.nl.

Uitgelicht

Digitale krant