Afbeelding

Clubkascampagne: stem op stichting De Zandse Kerk

Algemeen

HUISSEN - In mei vindt de clubkascampagne van Rabobank Oost Betuwe weer plaats. Stichting De Zandse Kerk neemt ook deel als goed doel. "Uw stem is geld waard en helpt ons naar ons doel! Stem dus tweemaal stichting De Zandse Kerk."

Stichting De Zandse Kerk heeft zich het lot aangetrokken van De Zandse Kerk. De Zandse Kerk moet behouden blijven voor de toekomst. De Zandse Kerk zal een ontmoetingsplaats blijven, het kloppend hart binnen de gemeenschap. Wij zijn voornemens om het kerkgebouw aan een beperkte verbouwing te onderwerpen en hierna open te stellen voor het publiek. Door activiteiten te organiseren zullen de noodzakelijke inkomsten tot stand komen voor het behoud van het prachtige kerkgebouw.

Naast de eigen activiteiten stellen we het kerkgebouw ook ter beschikking aan lokale verenigingen om diens activiteiten te ontplooien. Op deze wijze ondersteunt de stichting ook het lokale vrijwilligersleven, de fundamenten van de gemeenschap in Lingewaard. Op deze wijze ontstaan er allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen.

"U steunt tocht ook dit initiatief? Stem dus van 17 tot 29 mei op stichting De Zandse Kerk. Ken twee stemmen toe aan ons waarmee we een mooi bedrag kunnen verkrijgen tijdens de clubkascampagne. Momenteel wordt al druk gewerkt aan een activiteitenprogramma, dus wie weet mogen we u later dit jaar verwelkomen in De Zandse Kerk.

Meer informatie over stichting De Zandse Kerk staat op www.zandsekerk.nl en te volgen op de facebookpagina.

Uitgelicht

Digitale krant