Team Marco van Gilst Hoveniersbedrijf

Geslaagd Obdam Financieel Advies recreatiezaalvoetbaltoernooi

LINGEWAARD - Op vrijdag, 28 april is er weer gestreden voor de titel zaalvoetbalkampioen 2017. Dit jaar alweer voor de vierde keer georganiseerd door Obdam Financieel Advies. Hoewel het toernooi bedoeld is voor recreanten uit de regio, bleek het deelnemersveld van zeer hoog gehalte.

De zes deelnemende teams hadden zich blijkbaar achter gesloten deuren geprepareerd op dit prestigieuze toernooi, waar uiteindelijk de eer het hoogst haalbare bleek. De onderlinge wedstrijden werden zeer fanatiek uitgevochten. Het was genieten van de zowel technische als tactische hoogstandjes die individueel op de zaalvoetbalvloermat werden neergelegd. Desalniettemin bleek het belangrijkste, dat voor iedereen het fanatieke met het sportieve in balans bleef. De finale werd uiteindelijk uitgevochten tussen Bataven 4 en het team van Marco van Gilst Hoveniersbedrijf (voorheen Team Rensen). In de voorgaande edities van het Obdam Financieel Advies zaalvoetbaltoernooi won Bataven 4 de finale, maar moest dit jaar buigen voor het zeer sterk spelende team van Marco van Gilst.

In een uitermate spannende strijd om de finale werd er met 1 – 0 door het team van Marco van Gilst gewonnen en heeft het zich terecht de titel 'Kampioen van het 4e Obdam Financieel Advies recreatie zaalvoetbaltoernooi 2017' mogen toe-eigenen. Het sportieve karakter van het toernooi werd na afloop van het toernooi nog door alle teams gezamenlijk in het sportcafé Walburgen nabesproken.