Foto van Eimeren Huissen
Foto van Eimeren Huissen

Sfeer en gezelligheid met Heerlijk Huissen

Algemeen

HUISSEN – Zondag 28 mei is een themazondag heerlijk Huissen. Naast de winkels die al elke zondag open zijn zullen op deze dag meerdere winkels speciaal open zijn voor dit thema.

Bij diverse winkels met een link naar eten en drinken staan van 13.00 tot 17.00 uur fraai aangeklede kraampjes. Er kan geproefd worden van onder meer wijn, kaas, groenten en fruit, saté, worst, chocolade en taart. Ook de horeca doet deze themazondag mee met heerlijke hapjes en drankjes. De andere ondernemers hebben voor deze dag speciale aanbiedingen staan welke u eigenlijk niet mag missen. Kom dus gezellig kijken, proeven en kopen van 13.00 tot 17.00 uur zijn bijna alle winkels open, horecabedrijven sluiten zo rond middernacht. En als dan de ogen sluiten, verzucht men tevreden: 'Heerlijk. Huissen.'

Wist u dat er op de Molenweide voldoende parkeergelegenheid is zodat uw auto veilig staat en u lekker onbeperkt kunt winkelen in het mooie centrum van Huissen. Volg hiervoor de borden.

De volgende themazondag is op 2 juli en heeft het thema Back to the Music, het jaarlijks terugkerende muziekevenement met diverse live-optredens. Meer weten, houd dan de facebookpagina van de Ondernemersvereniging Huissen in de gaten! www.facebook.com/ovhhuissen.

Uitgelicht

Digitale krant