Het Bemmel Open Tennis Dubbeltoernooi komt er aan

Algemeen

Het Bemmel Open Tennis Dubbeltoernooi komt er aan

BEMMEL - Van 19 - 25 juni vindt bij Tennisclub Bemmel voor de zestiende keer het Bemmel Open 30+ dubbeltoernooi plaats. Natuurlijk houden wij rekening met de deelnemers aan de zomeravondcompetitie; op de woensdag worden er geen wedstrijden gepland. Dit jaar kan er gespeeld worden in de leeftijdscategorieën 30+ en 50+.

Het Bemmel Open 30+/50+ toernooi is een gezellig dubbeltoernooi waarvoor men zich kan inschrijven in de categorieën 4 - 8 (DD, HD,GD). Ook dit jaar spelen de deelnemers in een poule-systeem zodat men altijd verzekerd is van een aantal leuke partijen op eigen speelsterkte.

Op het tennispark is er de hele week van alles te doen. Naast natuurlijk de vele partijen tennis en de heerlijke hapjes (verzorgd door clubsponsoren Roelofsen Horecagroothandel en Eetwinkel Polly) is er vrijdag 17 juni een feestavond met de hapjes van restaurant Da Giorgio en een loterij met veel leuke prijzen. Kortom; het wordt weer een gezellige week bij T.C. Bemmel!

Inschrijven kan tot 12 juni. Meer informatie staat op www.tennisclubbemmel.nl, www.toernooi.nl en Facebook: Bemmel Dubbel Open Toernooi. Komen kijken? Iedereen is welkom!

Uitgelicht

Digitale krant