Afbeelding

Eerste lustrumfeest van De Veldschuur in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Op 16 juni bestaat De Veldschuur van Stichting Lingewaard Natuurlijk 5 jaar. Sinds de opening in 2012 zijn onze activiteiten uitgebreid en verder ontwikkeld.

"Men weet ons te vinden voor natuur gerelateerde activiteiten of adviezen. Daar zijn wij trots op. De Veldschuur is een ontmoetingsplaats geworden voor iedereen die natuur en beleving van de natuur een warm hart toedraagt. Wij nodigen u uit om op zondag 18 juni dit eerste lustrum feestelijk met ons te vieren. Vanaf 14.00 uur bent u welkom bij de Veldschuur, Sportlaan 1-M Bemmel. Dit is achter het parkeerterrein van sporthal De Bongerd."

Rondom De Veldschuur vinden allerlei activiteiten plaats. De Veldschuur, de schoolmoestuintjes en kruidentuin zijn opengesteld. De aanwezige moestuinbegeleiders, imker en solitaire bijenexpert staan een ieder graag te woord. In De Veldschuur staan koffie, thee of frisdrank klaar en kan men kijken naar een natuurfilm en een expositie over natuurfoto’s. Daarnaast kan men gratis deelnemen aan een struintocht in de Bemmelse Waard.

Om 14.30 uur en 16.30 uur is er een struintocht met natuurgids. Deze struintochten zijn voor jong en oud, mits goed ter been. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom. Tip: draag geschikte kleding en schoeisel Voor informatie kan men mailen naar: vandalen@lingewaardnatuurlijk.nl of info@lingewaardnatuurlijk.nl.

Uitgelicht

Digitale krant