Afbeelding

Familie Milder weer naar Zwarte Cross!

Algemeen

LINGEWAARD - "Met bloed, zweet en soms wat tranen zijn wij weer gestart met het bouwen van een Zwarte Crosswagen. Dit jaar doen wij mee met de 'special klasse'."

"Dit betekent dat we een kar bouwen met een thema. Ons thema zal zijn: 'Wej bunt in de wolkn'. Het zal een heuse kleurige luchtballon worden die door een compressor wordt aangedreven. Verder zal de mand gevuld worden met een racemonster en drie juichende racemuizen!

Een aantal jaren geleden werd door wat gebluf tijdens een familiedag de Zwarte Cross een feit. Nu ons jongste familielid de leeftijd van 16 jaar is gepasseerd en deel mag nemen aan de cross hebben we nog éénmaal getracht de handen uit de mouwen te steken. We hebben daarvoor nog steeds onze eerste wagen de 'Suzuki Samurai' als onderstel. Ieder jaar weer krijgen we hem aan de praat en helpt hij ons de cross door. We genieten volop van alle activiteiten en het crossen in Lichtenvoorde. Ook is het een uitje om als familie bij elkaar te zijn en samen te lachen en te feesten! Wij zijn donderdag 13 juli te zien op TV Gelderland in een reportage. Als u ons verder wilt volgen, kan dit via facebook: https://www.facebook.com/zccderegenboog."

Uitgelicht

Digitale krant