Afbeelding

Revue beleeft oude tijden

Algemeen

ANGEREN - Afgelopen zaterdag werden in Angeren oude tijden herbeleefd. In een fraai ingerichte Theaterzaal van het Dorpshuis genoot het in groten getale aanwezige publiek van het op initiatief van de Harmonie verzorgde themaconcert. Thema was 'Moeder ik wil bij de Revue!'.

In sneltreinvaart passeerden non-stop muziek, dans, zang en sketchjes (letterlijk) de revue. De uitvoering door Martijn van Vuuren, de Highligts en het harmonieorkest verliep alsof dit hun dagelijks werk betrof. Wie er zaterdag niet bij was, heeft de briljante zang van Martijn gemist. De tapdansende Highlights. Hun ingetogen meerstemmige ‘Vluchten kan niet meer’. De harmonie met haar pittige ‘Cabaret’ van John Kander, in een arrangement van Ton van Grevenbroek. Om maar eens enkele op hoogstaand niveau uitgevoerde nummers te noemen.

Het publiek strooide kwistig met haar applaus. Kers op de taart was toch wel de André van Duijn-parodieën, verzorgd door Ronald Dikker. Hij kreeg al snel de lachers op zijn hand en wist dat door het hele programma heen vast te houden. Een extra compliment waard. Een avond om met genoegen aan terug te denken.

Uitgelicht

Digitale krant