Afbeelding

Jeu de boules 'De Ploeg' Angeren 20 jaar

Algemeen

ANGEREN - Zaterdag 8 juli vierde jeu de boulesvereniging De Ploeg haar 20-jarig bestaan.

Nadat de voorzitter iedereen van harte welkom heette werd er begonnen met koffie en cake. Dan was er voor deze dag een speciaal jeu de boulesparcours uitgezet, waar met groot enthousiasme aan deel genomen werd.

Vervolgens was het gezellig borrelen en werden tussendoor de winnaars bekend gemaakt. Die werden beloond met een 'zoethoudertje'. Tevens kreeg iedereen een leuk huisje als rolmaatje met het clublogo erop: 20 Jaar Jeu de Boules 'De Ploeg' met een kaartje er aan 'Voel je thuus in 't Boule Huus'.

Hierna stond er een geweldig warm en koud buffet klaar, waarvan iedereen volop kon genieten. Als afsluiting werd er nog koffie met een bonbon geserveerd. Tot slot bedankte de voorzitter dan ook iedereen voor het slagen van deze feestelijke dag en wenste iedereen een wel thuis.

Zwerfvuil opruimen in Haalderen

HAALDEREN - Zoals afgelopen maanden wordt vrijdag 14 juli weer zwerfvuil opgeruimd.

"Voelt u zich geroepen om te helpen, graag om 19.00 uur bij Moos Haalderen verzamelen", aldus Marjo Hendriks.

Steunpunt Mantelzorger zoekt vrijwilliger

LINGEWAARD - Het steunpunt mantelzorg van Stichting Welzijn Lingewaard zoekt mensen die iets willen betekenen om mantelzorgers te ontlasten bij de zorg.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Monique Ritzen, mantelzorgconsulent: 06 22933258 of via e-mail: m.ritzen@swlingewaard.

Uitgelicht

Digitale krant