Kennismaken met een jeu de boulestoernooi

Algemeen

Kennismaken met een jeu de boulestoernooi

HUISSEN - Na het succes van de actie met het boulen op de dinsdagmiddag wil Jeu de boulesclub Lingewaard de bewoners uit de regio een compleet toernooi aanbieden. Dit Promotie Zomertoernooi wordt gehouden op zondag 23 juli om 11.00 uur.

"Er wordt wel van u gevraagd om drie partijen uit te spelen. Een partij duurt gemiddeld een half tot een uur. Ook dient u zich aan te melden voor 21 juli. Indien u niet over een setje boules beschikt, kunnen wij dat aan u uitlenen. Er zijn, behalve voor eventuele consumpties, geen kosten aan verbonden. De spelvorm is doublette melee. Dat wil zeggen dat u voor elke partij wordt ingeloot en dus voor elke partij een andere medespeler krijgt toegewezen. Bij de teamindeling wordt ernaar gestreefd teams van gelijke sterkte te maken."

Jeu de boulesclub Lingewaard is gevestigd op het adres Kampstuk 23 in Huissen (een zijstraat van de Bredestraat). Voor inlichtingen en aanmeldingen kan men terecht bij toernooileider Geert Klein Middelink, 026 3252967; www.jbcl.nl.

Uitgelicht

Digitale krant