Afbeelding

Toon Hermans Huis gaat verhuizen

Algemeen

ARNHEM - Het Toon Hermans Huis gaat verhuizen! In april 2013 heeft het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) voor het eerst zijn deuren geopend in een prachtig en sfeervol pand aan de Eusebiusbuitensingel 34.

Sinds de opening heeft het THHA een gestage groei doorgemaakt. Steeds meer bezoekers, zowel (ex-)patiënten als hun naasten, weten het huis te vinden. Daar worden zij ontvangen door gastvrouwen die een luisterend oor bieden en zo nodig, een arm om de schouders. Gasten kunnen meedoen aan een mooi en divers aanbod aan activiteiten voor ontspanning, informatie en lotgenotencontact.

In de afgelopen jaren is gebleken, dat het pand aan de Eusebiusbuitensingel niet geschikt is voor gasten qua toegankelijkheid binnen het huis door veel en steile trappen. Ook de hoge parkeertarieven voor de deur werken drempelverhogend.

Het THHA vestigt zich daarom per 1 augustus in het fraaie en karakteristieke voormalige Sint-Peters Gasthuis aan de Stadhoudersstraat 60 in Arnhem en gaat hiermee een nieuwe fase in. In het nieuwe pand zijn alle ruimtes op de begane grond, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. In de buurt is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Bovendien is de Stadhoudersstraat ook goed bereikbaar met het OV.

Het THHA is van 17 - 31 juli gesloten. Vanaf 1 augustus is iedereen welkom om binnen te lopen en een kijkje te nemen in het nieuwe THHA. Vanaf september zijn er weer volop activiteiten om aan mee te doen. Op www.thharnhem.nl staat meer informatie over het huis, activiteiten en openingstijden.

Uitgelicht

Digitale krant