Afbeelding

Afslankpraktijk Huissen 'Slank met Han'

Zakelijk

HUISSEN - Vanaf september 2018 ben ik begonnen met mijn afslankpraktijk 'Slank met Han' in Huissen. Een afslankpraktijk van Cambridge Weigth Plan. Mijn praktijk is gericht om te coachen in voeding en gewicht.

Nog geen jaar geleden besloot ik zelf onder begeleiding van een consulente van Cambridge te gaan afvallen en met veel succes! Vrij direct wist ik dat ik dit ook wilde, wat een prachtig vak. Wat is er nou mooier dan mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden op weg naar een lichaam waarin zij zich prettig voelen.

Na mijn gedegen opleiding bij Cambridge Weigth Plan ben ik als ervaringsdeskundige gestart met de wekelijkse één op één begeleiding van cliënten die willen afvallen door middel van het 7 stappenplan. Stap voor stap voegen we naast de maaltijdvervangers, productgroepen van de schijf van vijf toe en worden de hoeveelheden wat groter. In het Stappenplan leer je gaandeweg om balans te vinden met gevarieerde en gezonde voeding. Je krijgt hierdoor uiteindelijk gewichtsbeheersing en weer een gezonde BMI. De begeleiding (die gratis is) is de kracht van het dieet. Er is bewezen dat afvallen onder begeleiding veel succes heeft.

De kerstkleding hangt al in de winkel. Hoe mooi zou het zijn als je dat jurkje of colbert een maatje kleiner kan kopen. In de maand november zijn de intake gesprekken dan ook gratis en krijg je een kleine verrassing.

Meer weten of een afspraak maken: bel of mail me:

Hanneke Neuhaus, Schildhof 5, Huissen, 06 28202631, info@slankmethan.nl www.slankmethan.nl.

Uitgelicht

Digitale krant