Zonnebloem lentemiddag. (foto: Geert Burgers)
Zonnebloem lentemiddag. (foto: Geert Burgers) Foto: Geert Burgers

Lente bij Zonnebloem Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - De lente is begonnen, overal komen de bloemen tevoorschijn en staat alles in bloei. Ook bij de Zonnebloem in Doornenburg werd de lente gevierd.

Omdat dit het jubileum jaar is van dertig jaar Zonnebloem, werd er een feestelijk tintje aan deze lentemiddag gegeven. Eerst tijd voor een kop koffie of thee met een paaskoekje, en tijd om even bij te kletsen.

Deze middag was Sandra Derksen uitgenodigd om deze middag te leiden bij het maken van lentestukjes. Zij had een voorbeeld gemaakt om te laten zien wat het eventueel kon worden. Veel gasten hadden zelf ook hun eigen mooie ideeën, en met hulp van vele vrijwilligers brachten de Zonnebloemgasten het tot een geweldig mooi resultaat.

Natuurlijk werden de drankjes met de lekkere hapjes niet vergeten, en de gezellige verhalen onderling. Als verrassing kwam de paashaas een bezoek brengen met een mand vol paaseieren. De gasten lieten het hen heerlijk smaken. Na een creatieve bezigheid deze lentemiddag, gingen de gasten vol trots met hun zelfgemaakte lentestukje naar huis.