'Schip Ahoy' in 2023. (foto: Lian Steenhof)
'Schip Ahoy' in 2023. (foto: Lian Steenhof) Foto: Lian Steenhof

Kerken in actie op
Lentekriebels in Angeren

ANGEREN - Op zondag 7 april zullen de protestantse kerken van Angeren, Bemmel, Gendt, Lent, Oosterhout en Ressen samen in actie komen tijdens ‘de Lentekriebels’ in Angeren. Op het kerkplein in Angeren zullen dan weer kramen en tafels en stoelen gezet worden, waar allerlei spullen te koop zijn.

Koffie, thee en limonade met gebak en cake. Er zal een poffertjeskraam zijn, waar heerlijke poffertjes en wafels gebakken worden. Een tweedehands boekenkraam, een kraam met plantjes en bloemstukjes en een hobbykraam, waar zelfgemaakte kaarten en andere spullen te koop zijn. 

Op het plein kunnen bezoekers ook even uitrusten. Er worden gezellige zitjes gemaakt. Er zal in de kerk ook een Benefietconcert gegeven worden door zeemanskoor ‘Schip Ahoy’ om 13.00 uur. Na afloop van het concert, zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden. Veel vrijwilligers uit de kerken helpen op deze middag mee.

De gehele opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan een project van Kerk in actie in Moldavië: ‘Zorg voor ouderen en kinderen'. De komende jaren zullen de gezamenlijke kerken dit project van Kerk in Actie steunen. Komt u ook naar de Lentekriebels en naar het gezellige kerkplein in Angeren op zondag 7 april? Het is van ongeveer 11.00 - 17.00 uur, en begint na de kerkdienst, waar Ds. Hermen Kroesbergen voor zal gaan. Iedereen is er welkom.