Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

'Gezellig samenzijn' als motto Gendtse Seniorendag

zaterdag 16 maart 10:30 uur

GENDT - Op zaterdag 16 maart komt de intentie van Senioren Welzijn Ouderen Gendt (SWOG) en de Ouderenvereniging Gendt (OVG) om waar mogelijk, tot samenwerking te komen, tot uiting in de gezamenlijke organisatie van de eerste Gendtse Seniorendag.

Zo'n 260 deelnemers hebben zich aangemeld en dat geeft al aan, dat er best behoefte en ook belangstelling is voor zo'n dag. De organisatie heeft gekozen voor een programma waarbij gezelligheid centraal staat. Het motto van deze dag is dan ook 'Gezellig Samenzijn'. Het komt onder andere tot uiting in lekker in het gehoor liggende zang en instrumentale muziek met een duidelijke knipoog naar de jaren '60 en '70. Er is bovendien voldoende ruimte om even gezellig bij te kletsen met een oude buur of kennis, een schoolvriendinnetje of vriendje van vroeger of oud-collega. Het mag en kan deze dag allemaal.

Er wordt begonnen met koffie en vlaai en er zijn enkele consumpties en een hapje tussendoor. Tussen de middag is er een lunch die aangeboden wordt door de Albert Hein Gendt. Over de dag heen zijn er enkele trekkingen van de verloting en er staat ook nog een verrassing op het programma. De aanvang van deze dag is 10.30 uur in de theaterzaal van Providentia. Vriendelijk verzoek van de organisatie: "Kom niet overdreven vroeg en probeer de deelnamekosten met gepast geld te betalen, zodat de aanmelding vlot kan verlopen."


deel deze activiteit