Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

't Rooie Nes viert tweede lustrum op Pronkzitting

vrijdag 15 februari 20:11 uur

HUISSEN - Vrijdag 15 februari 20.11 uur is het zover, dan presenteert 't Rooie Nes zijn elfde Koning Voetbal. Tevens viert men dit carnavals seizoen hun tweede lustrum en zullen er deze avond optredens voorbij komen uit het heden en verleden. Hiervoor zijn natuurlijk veel mensen uitgenodigd die er in het verleden ook bij waren, Wie dan niet kunnen ontbreken zijn alle tien de voorgaande Koningen.

Deze avond al zoals altijd gevuld zijn met vele mooi zang en dans optredens. En ook tijdens deze pronkzitting zullen er enkele optredens vanuit de buut gedaan worden. En wie weet zit er altijd nog wel een verrassing in de hoge hoed.

Het mooiste wat natuurlijk deze avond zal brengen is de Nieuw Koning Voetbal en zijn twee nieuwe Prinsessen, opnieuw iemand die met zijn rode hart en zijn carnavalsbloed een fantastische opvolger van Niels de Veldwachter zal zijn. Deze Koning zal samen met zijn hof de komende twee jaar de scepter zwaaien over 't rooie Nes.

Al 22 jaar carnaval binnen jonge kracht, dat brengt veel historie met zich mee. Ook dat zal goed zichtbaar zijn en daar zal een ieder met een lach en een traan op terug kunnen kijken. We gaan er dan ook vanuit dat we deze volle avond ook met een volle kantine kunnen gaan vieren.

Dus als jouw hart ook rood is, kom deze fantastische avond de pronkzitting van 't Rooie Nes bewonderen, Zorg dat je op tijd bent. Dan heb je de beste plek en je weet als eerste wie de nieuwe Koning zal zijn!


deel deze activiteit