Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Bevrijdingsconcert vertelt het verhaal van Gendt in de Tweede Wereldoorlog

zaterdag 18 januari 15:00 uur

GENDT - Op 18 januari tijdens het Gendts Bevrijdingsfestival, vindt het Gendts Bevrijdingsconcert plaats. Een avond met verhalen, geluiden, en beelden van Gendt in de oorlog. Oorlogsmuseum Niemandsland, Historische Kring Gente, Parochie Heilige Maria Magdalena hebben de handen ineen geslagen om deze avond tot een prachtige herdenking te maken.

De kaartverkoop van dit unieke Bevrijdingsconcert start op dinsdag 17 december. Er zijn twee concerten. In de middag om 15:00 uur en avond 20:00 uur. De concerten zullen plaatsvinden in zaal Providentia. De kaarten zijn te koop bij De Gent en The Readshop. Liever online reserveren? Dat kan ook, mail je reservering naar gendtsbevrijdingsfestival@gmail.com. Vergeet niet aan te geven of je in de middag of in de avond wilt komen.

In het weekend van 17, 18 en 19 januari staat Gendt in het teken van de bevrijding. Tijdens het Gendts Bevrijdingsfestival zijn er diverse activiteiten te ondernemen op het gebied van bevrijding. Op 17 januari staat een lezing gepland van Bauke Huisman over de oorlog in de Betuwe, op 18 januari zijn de Bevrijdingsconcerten en op 19 januari wordt Oorlogsmuseum Niemandsland heropend met een nieuwe tentoonstelling.


deel deze activiteit