Gezellig tafelen bij het midwinterdiner. (foto: Rotary Lingewaard)
Gezellig tafelen bij het midwinterdiner. (foto: Rotary Lingewaard) Foto: Rotary Lingewaard

Nieuwe contacten leggen op midwinterdiner 2020

zaterdag 25 januari 2020 18:30

LINGEWAARD - Rotary Lingewaard nodigt alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard uit voor een gezellig diner op zaterdag 25 januari in de aula van OBC Essenpas in Bemmel.

Samen aan tafel om in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten op te doen, dat is wat Rotary Lingewaard hiermee voor ogen heeft. Buitenpoort Catering zorgt wederom voor een smaakvol driegangendiner, de Rotary leden voor een vakkundige bediening en Big Band Bemmel overgiet dit alles met een muzikaal sausje.

Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door opbrengsten van het jaarlijkse Lingewaards Dictee, een bijdrage van de stichting Maatschappelijke GezondheidsZorg (MGZ) en Buitenpoort Catering.

De avond begint om 18.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Er is ruimte voor maximaal honderd gasten. Wilt u aanschuiven? Geef u dan op voor 15 januari. Rond 19 januari worden de uitnodigingen verzonden via mail of brief, afhankelijk van de wijze van aanmelden. Bij de toewijzing van de plaatskaarten wordt ernaar gestreefd om zoveel mogelijk nieuwe gezichten en mensen die behoefte hebben aan nieuwe ontmoetingen uit te nodigen. Attendeer eens een nieuwkomer op dit diner.

De gratis kaarten voor deze avond zijn alleen vooraf te verkrijgen per mail: midwinterdiner@rotarylingewaard.nl of per brief: Midwinterdiner Rotary Lingewaard, Oostervelden 64, 6681 WZ Bemmel onder vermelding van de volgende gegevens: aantal kaarten, namen van de deelnemers, adressen, telefoonnummers, eerste of eerdere deelname en eventuele dieetwensen per deelnemer.