Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Infomiddag bij Gendtse Ouderenorganisaties over veiligheid in en om huis

dinsdag 21 januari 13:30 uur

GENDT - Op dinsdag 21 januari verzorgen het SWOG, de OVG en het Participatiepunt Gendt samen een middag rond Veiligheid in en om huis. Daarvoor hebben zij contact gezocht met het Criminaliteitspreventieteam Nederland, dat deze middag zal verzorgen in de zaal Providentia in Gendt.

"Steeds vaker hoor/lees je in de media verhalen over mensen die via babbeltrucs proberen bij mensen thuis binnen te komen en met name ouderen worden hierdoor vaker slachtoffer. Het preventieteam zal via interactief spel dergelijke problemen aan de orde stellen.

Het lijkt ons belangrijk u hier voldoende over te laten informeren om zodoende problemen te voorkomen. Zeker nu ouderen steeds langer zelfstandig thuis wonen. U krijgt ook ruim gelegenheid om vragen te stellen. Kom dus naar deze middag in Providentia, van 13.30 tot 16.30u. U betaalt hiervoor twee euro en ontvangt dan koffie of thee. Het belooft een interessante middag te worden.

Iedereen is welkom op deze middag. Mocht u zelf geen vervoer hebben, dan kunt u De Wielewaal bellen, 06 19192882. Liefst een paar dagen van te voren."


deel deze activiteit