Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Schaatsclinic IJsvogels Angeren

woensdag 15 januari 20:00 uur

Foto: IJsvogels

ANGEREN - Veel leden van De IJsvogels uit Angeren de zijn volop in training voor de wekelijkse marathonwedstrijden of bereiden zich voor op de altenatieve elfstedentocht over 200 km eind januari op de Weissensee Oostenrijk.

"Lijkt het jou ook leuk om regelmatig te schaatsen of om ooit de uitdaging aan te gaan van een 200 km-tocht op de Weissensse. Kom dan eens kennis maken met de schaatssport." Schaatsvereniging De IJsvogels nodigt je daarvoor van harte uit en verzorgt daartoe een schaatsclinic op woensdag 15 januari aanstaande. Deze clinic wordt gehouden op ijsbaan Triavium te Nijmegen van 20.00 tot 21.00 uur.

De vereniging biedt aan maximaal twintig deelnemers de gelegenheid ervaring op te doen op de noren. Na afloop van de clinic kan er nog geschaatst worden met aanwezige leden van De IJsvogels. Zij zijn herkenbaar aan de pakken met opschrift en ijsvogellogo.

Vanuit de vereniging wordt het toegangskaartje vergoed alsmede een consumptie na afloop. "Je dient zelf voor schaatsen te zorgen. Deze kunnen ook ter plaatse worden gehuurd. Aanmelden kan via info@ijsvogels.com. Let op: vol is vol! "


deel deze activiteit