Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Filmmiddag protestantse kerk Huissen

maandag 20 januari 14:30 uur

HUISSEN - Een aantal keren per jaar organiseert de protestantse kerk Huissen een ontmoetingsmiddag. Tijd voor ontmoeting, een kopje koffie of thee en elke keer een activiteit. Maandag 20 januari start om 14.30 uur de Engelse film 'Happy Go Lucky'.

Maandag 20 januari 2020: de derde maandag van januari die de naam Blue Monday heeft gekregen. Buiten is het grijs en koud ; veel van onze goede voornemens hebben al weer schipbreuk geleden. Hoe houden we het de rest van het jaar vol, waar doe ik het allemaal voor? Volgens velen de meest vreselijke, sombere en depressieve dag van het jaar.

Kom daarom naar de film Happy Go Lucky over de goedlachse Poppy, een 30-jarige lerares in een grauwe wijk in Londen. Alleenstaand, optimistisch en wat er ook om haar heen gebeurt: zij blijft lachen en bekijkt het leven in alle omstandigheden door een roze bril. Soms best irritant opgewekt, maar gaandeweg ontdekken we dat onder deze komische oppervlakte een diepere emotionele lading schuil gaat. Haar chagrijnige en gefrustreerde rijschoolhouder brengt ze daarmee tot diepe wanhoop.

De kerk is open om 14.00 uur, de film start om 14.30 uur. Iedereen is er welkom ! Voor info en/of vervoer: Matthijs Glastra, 06 21294143.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen, zondag 19 januari 2020,10.00 uur, ds. Bram Grandia, Doesburg. Ook op vrijdagmiddag is de kerk open voor een kopje koffie/thee en/of een goed gesprek. In alle gevallen ben je van harte welkom.


deel deze activiteit