Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Mantelzorgcafé Lingewaard

woensdag 19 februari 14:00 uur

HUISSEN - Op woensdag 19 februari is het volgende mantelzorgcafé met als thema: Mantelzorg en voeding

Voeding is een noodzakelijk iets waar we niet altijd bij nadenken. Voeding heeft echter een grote invloed op onze gezondheid, zeker ook wanneer je ouder wordt of ziek bent. Ilse Hendriks, diëtiste bij La Vita Sana Voedingsadviesbureau, zal deze middag ingaan op het belang van goede voeding. Ondervoeding is een veel voorkomend probleem in Nederland, zowel bij gezonde als bij zieke mensen. Wat betekent gezond en voldoende eten als je ziek of dementerend bent, waar kun je als mantelzorger op letten met betrekking tot de signalering van ondervoeding en waar kun je naar toe voor hulp en advies. Uiteraard is er na afloop voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De link naar de website: https://www.dietist-lavitasana.nl.

"Bent u mantelzorger en vindt u het fijn om met anderen van gedachten te wisselen over dit thema dan bent u van harte welkom. De middag duurt van 14.00-16.00 uur en vindt plaats in het Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1 in Huissen. Deelname kost 2,00 euro.

Aanmelden kan via het SWL Steunpunt Mantelzorg; meldpunt@swlingewaard.nl of 088 2552555 of via Anske van Spanje, vrijwillige coördinator 026 3254569.


deel deze activiteit