Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Crazy Tiener Carnaval in Bemmel

vrijdag 21 februari 20:00 uur

Foto: Danny Rossen

BEMMEL - Na een super gave eerste editie in 2019 komt er een tweede editie van het Crazy Tiener Carnaval in Bemmel. Zet de datum 21 februari 2020 vast in je agenda zodat je dit feest niet kunt missen. Het feest wordt gehouden in café-bar De Roskam en is van 20:00-0:00 uur. Dit feest is voor kinderen van 12 - 17 jaar, het is rook- en alcoholvrij: NIX 18.

Ook dit jaar hebben wij weer superacts naar Bemmel kunnen krijgen. We hebben een fantastische dj kunnen contracteren. DJ Nicky zal de polonaise inzetten, maar jullie ook lekker laten stampen. Maar ook Flabber gasted en Gekkenhuys komen naar De Roskam toe die omgetoverd wordt tot vette en sjieke club.

Als hoofdact komt Sjiekebazen?? Gewapend met confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj-combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als Dutch Valley, Dreamfields, Hockeyloverz, Matrixx at the Park, Zwarte Cross, Emporium en Defqon1. Geboren feestbeesten gegoten in een 'Sjiek'-jasje! Al met al veel muziek wat een vet feest gaat worden.

De kaartverkoop is volop bezig dus wees er snel bij kaarten zijn verkrijgbaar op ticketkantoor.nl/shop/ctc.


deel deze activiteit